Mijn favorieten van Ebay #1

Mijn Ebay favorieten #1 @ foreverpetite.net

Hierboven zie je mijn huidige favorieten van Ebay. Allemaal items die ik best graag in mijn kast zou willen hebben. Al staan jassen zoals deze mint groene mij niet, en jurkjes zoals het veren jurkje vaak ook niet. Jammer want ik vind ze wel heel erg mooi. Als je goed op Ebay neust vind je veel namaak Zara items, alleen dan veel goedkoper. Best ideaal want mooie stukken van de Zara zijn niet goedkoop, en de kwaliteit word steeds slechter. De kwaliteit van de namaak items is ook niet geweldig, maar daar is de prijs ook naar.

1. More issue than Vogue trui $20,95
2. Mint groene jas $30,83
3. Jurkje met veren opdruk $21.86
4. Playsuit met kant $13,88
5. Rokje met eenhoorns $21,13

Kopen jullie wel eens kleding op Ebay ?

5 thoughts on “Mijn favorieten van Ebay #1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>