Het prachtige huis van Zilverblauw

Een tijdje geleden stond in de 101woonideeën het huis van Anki/Zilverblauw. Ik was opslag verliefd op haar huis. In de 101woonideeen stond ook dat ze een blog had, deze heb ik meteen opgezocht en sindsdien volg ik haar met bloglovin & twitter. Anki heeft echt een pracht van een huis, je raakt er maar niet op uitgekeken. Waarschijnlijk dacht 101woonideeen dat ook, anders had ze vast niet in het blad gestaan. Anki’s huis is een groot kleurenfestijn, maar niet zo dat je er scheel van word. Zelfs de slaapkamer is kleurrijk, volgensmij is het onmogelijk om met een ochtendhumeur wakker te worden in zo’n kleurrijke slaapkamer. Sinds kort heeft Anki ook een webwinkel, waar ze super leuke posters verkoopt ^Klik

Fotos via: Zilverblauw

Comments

  1. says

    Geweldige interieur! Wel erg gedurft al die verschillende kleuren, patronen, klassiek en toch modern alles past mooi bij elkaar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *