DIY Everything else

DIY valentine things

February 9, 2012


Heart shape crepes

Over 5 dagen is het alweer valentijnsdag. Zelf doe ik niet aan valentijnsdag, ik vind dat zoiets elke kan. Maar voor degene die er wel aan doen, en nog opzoek zijn naar een leuke “niet uit de winkel’ verassing. Klik hieronder dan op (More..), want ik heb allerlei leuke DIY valentijns dingen voor jullie gevonden.


Valentines teabag wrappers


18 Free printable valentines cards


Bubble valentines cards


You make my glow


Valentines chocolate wrapper


Valentines printable


Origami love note


Cupids arrow cupcake treat bag toppers & Valentines coffee wrappers

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Ann February 9, 2012 at 7:43 am

  Leuke diy zelf doe ik ook niks speciaals op valentijnsdag

 • Reply Saskia February 9, 2012 at 8:02 am

  Ik doe zelf ook niet aan Valentijn, maar ziet er erg leuk uit!

 • Reply Annet February 9, 2012 at 10:38 am

  Erg leuk allemaal, maar ik doe niet aan valentijn! Misschien wel een lief kaartje naar lieve vriendinnetjes,maar zonder vriendje doe ik niet ‘echt’ aan valentijn! 😉 mijn valentijn is nog onderweg haha!

 • Reply jazzy elizabeth February 9, 2012 at 7:12 pm

  So cute. x hivenn

 • Reply Elisabeth February 11, 2012 at 8:58 am

  Oh wat een leuke dingen, maar ook ik doe niet aan valentijn! Het is dan zo verplicht, keer tussendoor is veel leuker 😉

 • Reply Pauline February 13, 2012 at 11:11 am

  Die crepes zijn wel heel erg leuk !
  Groetjes, Pauline

 • Leave a Reply

  Top