DIY: Valentine Day crafts from around the web

Heart shape crepes


Valentines teabag wrappers

Over 5 dagen is het alweer valentijnsdag. Zelf doe ik niet aan valentijnsdag, ik vind dat zoiets elke kan. Maar voor degene die er wel aan doen, en nog opzoek zijn naar een leuke “niet uit de winkel’ verassing. Klik hieronder dan op (More..), want ik heb allerlei leuke DIY valentijns dingen voor jullie gevonden.


18 Free printable valentines cards

Bubble valentines cards


You make my glow


Valentines chocolate wrapper

Valentines printable


Origami love note

naamloos-2
Cupids arrow cupcake treat bag toppers & Valentines coffee wrappers

6 thoughts on “DIY: Valentine Day crafts from around the web

  1. Annet

    Erg leuk allemaal, maar ik doe niet aan valentijn! Misschien wel een lief kaartje naar lieve vriendinnetjes,maar zonder vriendje doe ik niet ‘echt’ aan valentijn! ;) mijn valentijn is nog onderweg haha!

    Reply
  2. Elisabeth

    Oh wat een leuke dingen, maar ook ik doe niet aan valentijn! Het is dan zo verplicht, keer tussendoor is veel leuker ;)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>