DIY: Valentine Day crafts from around the web

Heart shape crepes


Valentines teabag wrappers

Over 5 dagen is het alweer valentijnsdag. Zelf doe ik niet aan valentijnsdag, ik vind dat zoiets elke kan. Maar voor degene die er wel aan doen, en nog opzoek zijn naar een leuke “niet uit de winkel’ verassing. Klik hieronder dan op (More..), want ik heb allerlei leuke DIY valentijns dingen voor jullie gevonden.


18 Free printable valentines cards

Bubble valentines cards


You make my glow


Valentines chocolate wrapper

Valentines printable


Origami love note

naamloos-2
Cupids arrow cupcake treat bag toppers & Valentines coffee wrappers

Comments

  1. Leuke diy zelf doe ik ook niks speciaals op valentijnsdag

  2. Ik doe zelf ook niet aan Valentijn, maar ziet er erg leuk uit!

  3. Erg leuk allemaal, maar ik doe niet aan valentijn! Misschien wel een lief kaartje naar lieve vriendinnetjes,maar zonder vriendje doe ik niet ‘echt’ aan valentijn! ;) mijn valentijn is nog onderweg haha!

  4. So cute. x hivenn

  5. Oh wat een leuke dingen, maar ook ik doe niet aan valentijn! Het is dan zo verplicht, keer tussendoor is veel leuker ;)

  6. Die crepes zijn wel heel erg leuk !
    Groetjes, Pauline

Leave a Comment

*


five + = 12

Top